Digitala Vårdmötet

01 okt

Teknik i vården eller teknik för vård?

  • Kategori:
  • Plats: Konferensen genomförs digitalt.
  • Ort:
  • När: 01 okt 08:30 - 16:00

Information


Konferensen riktar ljuset på hur digitala lösningar, inom främst primärvården, syftar till att göra den bättre och skapa större nytta för både patient och vårdgivare. Detta undersöks på flera håll just nu – hur digital teknik och arbetssätt främjar och underlättar god vård, så vad står vi idag?

Ny teknik och digitala vanor kommer också allt närmare in i vården. Den blir alltmer en del av vårdpersonalens profession och patienternas krav och behandling. Vi lyfter fram goda exempel och fördjupar oss i vad som gett goda resultaten.

Konferensen hjälper dig också att få inblick i de stora och djuplodande tekniska förändringsströmmarna i primärvården och vårdsverige i stort – det som väntas påverka alla regioner kraftigt på sikt. Vilka är de viktigaste lärdomar och projekten?

Konferensen arrangeras av Dagens Medicin Agenda.

Mer information och anmälan

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×