Health & Rehab Skandinavia 2020

02 - 04 sep

Health & Rehab Scandinavia – Mässan för hjälpmedel och välfärdsteknologi

  • Kategori:
  • Plats: Bella Center Copenhagen, Center Boulevard 5
  • Ort: 2300 København S
  • När: 02 sep - 04 sep

Information


Health & Rehab Scandinavia är den ledande och största skandinaviska mässan som presenterar den senaste och bästa inom hjälpmedel, hälso- och välfärdsteknik, rehabilitering samt vård- och sjukhusutrustning.

Mässan samlar branschen på Skandinaviens viktigaste mötesplats – ett forum för inspiration, professionell utveckling och kunskapsdelning för alla aktörer inom hälsosektorn.

Vartannat år möts flera tusen aktörer från Danmark och hela Skandinavien för att hitta inspiration, uppleva de senaste produkterna inom social- och hälsosektorn och för att nätverka med varandra.

Arrangör

Health & Rehab Scandinavia organiseras av Danish.Care i samarbete med ett antal partners. Danish.Care är den danska branschorganisationen för hjälpmedel, välfärdsteknik och tjänster inom hjälp- och vårdområdet.

Kontakt

Helle Pedersen, Project Manager, T. +45 6122 5756
Mette Prip Lundegaard, Projektmedarbejder, T. +45 2327 4795

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×