Aktivitet.

Nätverksfrukost, 03 dec 07:30 - 09:00

Nätverksfrukost

03 dec

Träffa branschkollegor inom Välfärd och Hälsa!

  • Kategori: Välfärd & Hälsa
  • Plats: Hotell Plaza, The Corner
  • Ort: Kopparbergsvägen 10, Västerås
  • När: 03 dec 07:30 - 09:00

Information


Träffa branschkollegor inom Välfärd och Hälsa!

Välkommen att delta i nätverket. Vi ses på Hotel Plaza klockan 07:30-09:00, en gång per månad. Vi bjuder på hotellfrukost!

Syftet med nätverksfrukosten är att engagerade företagare, representanter från vård, omsorg och företagsfrämjande aktörer ska erbjudas en möjlighet att träffas och lära känna varandra för att tillsammans kunna bidra till en utveckling inom vård och omsorg.

Varmt välkommen!

Program


Almi Företagspartner Mälardalen

Idris Danishmand – Innovationsrådgivare med inriktning mot välfärd och hälsa

Produkter och tjänster inom välfärds-, hälso-, och medicinteknik kräver i många fall en hög grad av kvalitetssäkring och god tillgång till kapital för utvecklings- och kommersialiseringsarbetet. Innovationsnätverket har utvecklat en branschanpassad innovationsprocess, som utgår från den modell som redan används inom det offentliga innovationssystemet.

Idris kommer att beskriva hur processen ser ut och vilka krav som ställs på idébäraren.


Västerås Science Park / Välfärd & Hälsa

Mikael Lindfors

Ett av Innovationsnätverkets viktigaste erbjudanden är möjligheten till kontakter med samarbetspartners inom välfärds-, hälso- och medicin- teknik som kan bidra med olika insatser under produkts/tjänsts utveckling.

Mikael visar Välfärd & Hälsas webbplats, där idébärare, företagare och innovationsrådgivare kan hitta kontakter och erbjudanden som kan vara till hjälp i deras arbete. Vi vill att webbplatsen ska vara en naturlig startplats för kunder som letar efter de bästa lösningarna för vården och omsorgen.


Atea

Mikael Werthen – Head of Healthcare
Mats Sedlacek – Digital strateg/Verksamhetsutvecklare

För att ta itu med utmaningarna under de kommande åren måste användningen av teknik och välfärd förenas närmare. Faktum är att vi blir äldre så vi är beroende av bra, anpassad och användarvänlig teknik som kan hjälpa oss med ökad resursförmåga, till exempel ökat deltagande hos patient och släktingar.

Vi får höra hur Atea vill hjälpa sina kunder att erbjuda den bästa möjliga vården genom lösningar där kunderna blir mer tillgängliga, effektiva, förbättrar vårdkvalitet och patientsäkerheten, ökar patientdelaktigheten, ökar personalnöjdheten och förenklar styrning och ledning.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×