Aktivitet.

Nätverksfrukost, 05 nov 07:30 - 09:00

Nätverksfrukost

05 nov

Träffa branschkollegor inom Välfärd och Hälsa!

  • Kategori: Välfärd & Hälsa
  • Plats: Hotell Plaza, The Corner
  • Ort: Kopparbergsvägen 10, Västerås
  • När: 05 nov 07:30 - 09:00

Information


Träffa branschkollegor inom Välfärd och Hälsa!

Välkommen att delta i nätverket. Vi ses på Hotel Plaza klockan 07:30-09:00, en gång per månad. Vi bjuder på hotellfrukost!

Syftet med nätverksfrukosten är att engagerade företagare, representanter från vård, omsorg och företagsfrämjande aktörer ska erbjudas en möjlighet att träffas och lära känna varandra för att tillsammans kunna bidra till en utveckling inom vård och omsorg.

Program


Addiva AB

Johan Eklund

Addiva Tech Center – En möjlighet för företagare med produktidéer!

Har du en marknadsidé men vet inte riktigt hur du skall förverkliga den? Nu har du möjlighet att komma till Addiva Tech Center och vidareutveckla ditt företag tillsammans med erfarna företagsledare, produktutvecklare, elektronikkonstruktörer, robotikingenjörer och mjukvaruutvecklare.

Virtuallab Sweden AB

Jari Dujsel och Roger Mellin

Virtuallab berättar om framtidens sjukvård med fokus på innovation och tidig upptäckt. Hur säkerställer vi bästa möjliga vård där verksamheten och person drabbade av sjukdom är delaktig?

Varmt välkommen!

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×