Nätverksfrukost 4 februari 2020

04 feb

Träffa branschkollegor inom Välfärd och Hälsa!

  • Kategori: Välfärd & Hälsa
  • Plats: Hotel Plaza - The Corner
  • Ort: Kopparbergsvägen 10, Västerås
  • När: 04 feb 07:30 - 09:00

Information


Träffa branschkollegor inom Välfärd och Hälsa!

Välkommen att delta i nätverket. Vi ses på Hotel Plaza klockan
07:30-09:00, en gång per månad. Vi bjuder på hotellfrukost!

Syftet med nätverksfrukosten är att engagerade företagare, representanter från vård, omsorg och företagsfrämjande aktörer ska erbjudas en möjlighet att träffas och lära känna varandra för att tillsammans kunna bidra till en utveckling inom vård och omsorg.

Varmt välkommen!

Program


Ingen kan göra allt – men alla kan göra rätt!

Första Hjälpencentrum
Jonas Wikström –  Entreprenör, VD, ambulanssjuksköterska och författare

Med en ambition att rädda fler liv vid hjärtstopp startade Jonas Första hjälpencentrum år 1989. Företaget arbetar med utbildning och utrustning.

Inom akutsjukvård, hjärt-lungräddning och första hjälpen och målsättningen är att kunderna skall gå från livrädd till livräddare. Men hur utvecklar man ett kunskapsföretag under 30 år? Kan ökad kunskap verkligen rädda liv? Är det möjligt att exportera svenska kunskaper i första hjälpen och akutsjukvård?

Följ med på en inspirationsresa, som till stor del handlar om att ta vara på möjligheter, hantera hinder, halka på bananskal, resa sig upp och borsta av sig när man har ramlat.


Skräddarsytt och skalbart – hur går det ihop?

Telia Healthcare
Pelle Axelsson, Commercial Product Manager

Ett högt blodtryck för Bengt är ett normalt blodtryck för Eva. Ett arbetssätt hos en vårdgivare kan se helt annorlunda ut hos en annan vårdgivare.

Flexibilitet är Telias ledord vid utveckling av en digital tjänst för distansmonitorering av vårdens patienter. Samtidigt finns det områden kring exempelvis säkerhet och personuppgiftshantering där flexibilitet ej får råda. För att kunna skala digitala lösningar inom hälso- och sjukvården, bortom piloterna, krävs en fot i bägge dessa världar. Pelle Axelsson, Commercial Product Manager Telia Healthcare, berättar om hur han och teamet navigerar i detta landskap och vilka lärdomarna har varit hittills längs med resan.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×