Sweden Innovation Days

17 - 19 nov

Den 17 till 19 november arrangeras Sweden Innovation Days. Syftet med dagarna är att bygga relationer mellan olika aktörer runt om i världen och att skapa fler spännande innovationssamarbeten inom AI-området.

  • Kategori:
  • Plats:
  • Ort:
  • När: 17 nov - 19 nov

Information


Sweden Innovation Days är en satsning som ska sätta Sverige på kartan som innovationsland. Under tre dagar arrangeras workshops, föreläsningar och matchmaking där svenska startups och storbolag får möjlighet att träffa nya samarbetspartners från 10 olika länder, bland andra Tyskland, USA och Japan.

Dagarna arrangeras av Vinnova tillsammans med AI Innovation of Sweden, Ignite Sweden, Swedish Incubators och Science Parks (SISP) och Energimyndigheten. Målsättningen är att utveckla nya former för samarbeten, initiera nya innovationssamarbeten samt attrahera talanger till Sverige.

Aktiviteten äger rum online.

Frågor?

Regina Summer
Handläggare
+46 8 473 32 24
regina.summer@vinnova.se

Mer information och anmälan

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×