Vitalis 2021

18 - 20 maj

Välkommen till Nordens ledande eHälsomöte!

  • Kategori: e-hälsa
  • Plats: Svenska Mässan Gothia Towers eller digitalt
  • Ort: Göteborg
  • När: 18 maj - 20 maj

Information


Medverka vid Nordens ledande eHälsomöte och få kompetens- utveckling, nätverka med kollegor och delta i viktiga diskussioner om vårdens och omsorgens framtid och hur visioner blir verklighet. Välkommen till Nordens ledande eHälsomöte 18-20 maj 2021 – en hybrid mötesplats! Du väljer själv om du vill delta fysiskt eller digitalt eller både och.

Vitalis konferens erbjuder utbildning och utblick inom eHälso-området. Seminarierna spänner över allt ifrån övergripande myndighets- information till fördjupning och exempel från införanden. Här ges verktyg som är viktiga för dig som jobbar med eHälsofrågor, oavsett om du jobbar med patient eller är beslutande ledare eller politiker.

Registrera dig till konferensen 2021 >

Early Bird-pris t.o.m. 31 december!


Hur många deltagare som kan medverka fysiskt på Vitalis 2021 kommer avgöras utifrån gällande restriktioner. Är det fler som vill delta fysiskt än vad som tillåts är det turordning vid anmälan som gäller. Besked om hur arrangemanget ska genomföras kommer du som anmäld delegat få besked om senast den 18 februari.

Program


Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×