Dags att nominera till Medtech4Health Innovation Award 2021!


Har du och dina kollegor förnyat ert arbetssätt och/eller förbättrat för patienterna genom att utveckla och/eller implementera ny medicinteknik? Eller vet du någon eller några som har gjort det? Nominera dem, eller varför inte dig själv, till Medtech4Health Innovation Award. Vinnande bidrag får 100 000 kronor och tre finalister får en film om sitt arbete producerad.

Medtech4Health Innovation Award vänder sig till er som arbetar inom vård och omsorg. Har ni genom att implementera innovativ medicinteknik fått en förbättring för patienter, förbättrade arbetsmetoder eller liknande? Då kanske ni är våra kommande finalister.

Priset vänder sig till personal, kliniker eller verksamheter inom omsorg, hälso- och sjukvård med syfte att lyfta fram goda initiativ som kan spridas till andra. Genom priset vill Medtech4Health lyfta fram goda exempel på när vården aktivt deltar i utvecklingen och införandet av ny teknik som leder till betydelsefulla förbättringar av vården. En viktig komponent är att innovationen går att överföra till andra kliniker och skala upp.

Läs mer och nominera här >

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×