En analys av krispaketet från regeringen och personlig rådgivning

SCG Nordic AB

Coronasituationen behöver ingen närmare beskrivning idag, men det gör regeringens nya krispaket som lanserades under veckan.
Krispaketet innefattar att; staten betalar sjuklönekostnader, slopat karensavdrag, möjlighet att korttidspermittera anställda, anstånd med skatten och 500 miljarder från Riksbanken.

Medierapporteringen kan få det att framstå som att samtliga företag och organisationer kan implementera dessa stöd, men så är inte fallet. Dessutom kan en felimplementering eller misskötsel av stöden snarare leda till att man inte får sina avdrag godkända. SCG har tagit fram en förtydligande analys som bringar klarhet i hur dessa stöd fungerar i verkligheten och där vi ger dig de råd och tips du behöver.

Vi har därför tagit fram ett paket där en sex (6) sidor lång analys plus 30 minuters personlig rådgivning ingår till paketpriset 1 500 SEK. Rådgivningen sker på distans via möjliga plattformar eller över telefon samt mail.

Vi vill stötta er i processen och hjälpa er i denna svåra situation. Om du eller någon i din närhet behöver kostnadseffektiv och agil affärsjuridisk rådgivning, kontakta Christoffer Ågren på Supply Chain Group

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×