En konsultation/företag gällande vad Senseomind kan göra för att stötta i hälsa och välmående

Senseomind

Hälsa och välmående

I dagens samhälle är återhämtning A och O för att fungera såväl i arbetslivet som privat. Fler och fler går över sina gränser vilket leder till ohälsa, sjukskrivning och, många gånger, en lång väg tillbaka till ett fungerande liv.

Med coaching kan Senseomind hjälpa dig att förebygga denna ohälsa. Har du möjlighet att reflektera över din situation, se över din tid och dina åtaganden både i arbete och privat. Det kan vara utmanande att göra denna reflektion på egen hand. Det är lätt att undvika de avgörande frågorna. Vill du förebygga ohälsa och ta makten över ditt liv, din tid och hitta din rätta potential så är coaching ett ypperligt redskap. Är du redan inne i en negativ spiral, mår dåligt och kanske är sjukskriven kan Senseomind hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till välmående och bättre hälsa.

Senseomind använder kraftfulla redskap och verktyg från NLP, hypnos och m-Braining för att du ska få ut så mycket som möjligt av din investering i dig själv och din hälsa. För mer information om ovanstående redskap besök gärna senseomind.se.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×