Partner.

Canada - Ministry of Jobs, Trade & Technology

Information


Kontakter i British Columbia, Kanada

Surrey Innovation Hub

Hubben är centralt belägen inom Surrey Memorial Hospital och kan utföra kliniska prövningar. Här finns även en anläggning för äldre och många produkter utvecklade för dem testas också där. Här är en länk som beskriver de företag som finns där:

https://www.innovationboulevard.ca/

Life Sciences BC

Life Sciences BC är en ideell, icke-statlig branschförening som stöder och representerar biovetenskapssamhället i British Columbia genom ledarskap, underlättande av investeringar och partnerskap, juridik och marknadsföring av vår vetenskap och industri i världsklass. Här är webbplatsen för LSBC:

http://lifesciencesbc.ca/

BC Tech Association

BC Tech Association har som uppgift att stödja utvecklingen och kommersialiseringen av innovativ teknik inom flera sektorer som Life Sciences, Clean Technology, Aerospace och Marine, ICT, Digital Entertainment etc. För att göra det finns det 18 provinsiella inkubatorer och acceleratorer som BC Tech Association hanterar som innehåller över 250 företag. För mer information se:

https://wearebctech.com/who-we-are/

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×