Create Business Incubator Mälardalen AB

Områden
  • Affärsutveckling
  • Finansiering

Information


Vi hjälper dig som entreprenör!

 Vi på Create gillar entreprenörer och drivna människor som har idéer som vi tror kan göra nytta för samhället och dess innevånare.

Vi på Create jobbar med att hjälpa dig som idébärare, entreprenör, eller nystartad företagare att komma snabbare, säkrare och effektivare till kommersiell framgång. Vi har sedan 2008 hjälp över 80 företag att kommersialisera, bolag som idag omsätter över 390 Mkr varje år. Vi har också hjälpt dessa bolag att få dela på 180 Mkr i utvecklingspengar till sina idéer och kommersialisering.

Har du också en idé inom Vård och hälsa, redan driver ett bolag som du nyss startat eller bara vill ta en kaffe och höra mer om vad vi gör.

Skicka ett mail, sms eller kom förbi oss på expectrum i Västerås, så tar vi en kaffe. Mötet är givetvis kostnadsfritt och under sekretess.

Välkomna!

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×