Digital Mechanics Sweden AB

Områden
  • Design/Funktion
  • Prototyp
Erbjudanden

Information


Digital Mechanics i Västerås är en global leverantör av friformstjänster för framtagning av prototyper och mindre serietillverkning med senaste friformsteknik.

Framgången bygger på en unik affärsmodell för att effektivt ta fram detaljer i plast och metall direkt utifrån en 3D CAD modell.

Affärsmodellen ger enkelhet, snabbhet och fasta priser på över trettio olika mjuka och hårda plast material från friformsteknikerna FDM, Polyjet och Z-corporation.

Övriga friformstjänster som snabba gjutgods, metallfriformade detaljer, PUR detaljer med silikonverktyg, snabba verktyg för formsprutade detaljer, gör oss till en leverantör med bredd inom framtidens produktutveckling.

Målsättningen är att vi skall bli ledande inom friformsteknik och vara den självklara leverantören för företag som vill ha den senaste tekniken till högsta möjliga kvalitet.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×