Inission Västerås AB

Områden
  • Design/Funktion
  • Produktutveckling/Tillverkning
  • Prototyp

Information


Inission Västerås – Vi hjälper dig skapa en lönsammare produkt!

Inission Västerås utvecklar och producerar avancerade elektronikprodukter på uppdrag av kunder inom främst industri- och medicinteknik. Har du en produkt som behöver bli smartare, tåligare, billigare eller snabbare? Som uppdragsgivare kan du låta oss ta ansvar för helheten i en produktutveckling från innovation till produktion med efterföljande support och underhåll. Du kan också välja att använda oss i specifika delar för att nyttja just de tjänster som du behöver.

Sedan starten 1987 har Inission Västerås (tidigare JAPS / Sweco Elektronik) tagit fram hundratals nya produkter. Vårt kännetecken och vår styrka är att på kort tid kunna utföra hela processen från avancerad utveckling och konstruktion till dokumentation, produktion och support.

Inission Västerås AB ingår i Inission-koncernen som helägt dotterbolag. Inission utvecklar, testar och industrialiserar kundernas produkter och är en totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik. Kombinerat med en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Bolaget är sedan 2015 noterat på Nasdaq First North.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×