Motion Control AB

Områden
  • CE-märkning
  • Produktutveckling/Tillverkning
  • Prototyp

Information


Elektronikutvecklarna Motion Control

Vi på Motion Control arbetar med produktutveckling. I huvudsak arbetar vi med att utveckla och konstruera elektronik, både hårdvaran och den inbyggd programvaran. Självklart hjälper vi till med prototypframtagning, tester, CE-märkning, produktion och annat som tillhör en produktutveckling.

Några nyckelord är analog och digital elektronik, kraftelektronik, batterier, sensorer och sensorsystem, signalbehandling, trådlös kommunikation, mätteknik, APP-ar, datorprogram, kretskort, EMC-tester och tekniska undersökningar.

Vi har god vana av att arbeta med enskilda uppfinnare och innovatörer likväl som större företag som vill ha hjälp med att förverkliga en idé och ta fram en produkt eller prototyp till att börja med.

Vi har egna produkter inom hjälpmedelsområdet, så vi är väl förtrogna med vad som krävs för att ta fram en produkt inom välfärd och hälsoområdet.

Vi har sedan länge ett samarbete med Mälardalens högskola inom hälsoteknik, så vi kan även hjälpa till där med kontakter till forskare och även andra företag inom området om så skulle behövas.

Så välkommen till oss om du behöver hjälp att utveckla en produkt som innehåller elektronik.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×