Orcana AB

Områden
  • Organisation/Personal/Team
  • Ägare/Ledning

Information


Förändringsledare

Står ni inför en förändring av nytt arbetssätt, ny funktion, nytt systemstöd, ny strategisk riktning, ja tillfällena är många. Då kan det vara skönt att hyra in en extern förändringsledare som hjälper er på vägen till lyckad förändring.

Chef att hyra

Eller som det också kallas Interim Manager, interims chef. Orcanas tjänster riktar sig främst inom leveransverksamhet för tjänster eller produkter, IT verksamhet, försäljning och marknad, kvalité och hållbarhet samt HR.

Framgångsrika team

Hur du kan vässa dina team med mer engagemang, motivation, kommunikation, ledarskap och förståelsen för hur ni kan dra nytta av era erfarenheter och olikheter, ja tillfällena är många. Då kan det vara skönt att hyra in en extern rådgivare som hjälper er att skapa framgång.

Föreläsning

Till kickoffen, konferensen, kundaktiviteten, ja tillfällena är många. Då kan det vara skönt att hyra in en extern talare som ger det där lilla extra.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×