SCG Nordic AB

Information


Supply Chain Group – SCG Nordic AB har en juridisk avdelning med spetskompetens inom inköpsnära juridik. Vi är en affärsjuridisk byrå inom främst Arbetsrätt, Associationsrätt, Avtalsrätt, GDPR, Immaterialrätt/IPR, IT-rätt, Konkurrensrätt, Skatterätt m.m.

Supply Chain Group erbjuder även konsulter i rollen som inköpare, strategiska inköpare, inköpschefer och inom närliggande tjänster såsom leverantörskvalitet, logistik samt transport.

Vi erbjuder ett långsiktigt och ansvarsfullt samarbete där vi ger mervärde som hjälper våra kunder att nå ökad konkurrenskraft genom inköp & juridik. Vi går även in med ett personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer tillsammans med kunder och medarbetare.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×