Information


Skydda dina immateriella tillgångar

Vi erbjuder tjänster inom bland annat:

  • Patent
  • Varumärken
  • Designskydd
  • Juridik
  • IP strategier

Vi är en patentbyrå, vars huvudsakliga verksamhet utgörs av kvalificerad rådgivning samt utarbetande och handläggning av ansökningar om patentskydd, varumärkesskydd och designskydd i Sverige och utlandet. Vidare utarbetar vi IP-strategier, sköter IP-portföljer och övervakar konkurrenters rättigheter samt erbjuder juridisk rådgivning inom immaterialrätt.

Med hjälp av en patentbyrå kan du känna dig trygg med att dina immateriella rätter hanteras professionellt. Med professionell hjälp sparar du tid som du kan lägga på utvecklingar och kommersialisering av din produkt eller tjänst.

För varje kund arbetar vi i ett engagerat team med olika kompetenser som kan se till helheten av behovet av IP. Detta gör det möjligt att ge skräddarsydda lösningar för just dig som kund hos oss.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×