Swecare Foundation

Områden
  • Internationalisering

Information


Swecare är en unik plattform där akademi, privat och offentlig sektor förenas för ökad export och internationalisering av svensk hälso- och sjukvård och life science. Genom att skapa nationella och internationella mötesplatser och identifiera intressanta marknader marknadsförs medlemmarna som en del av det svenska ”exportpaketet”. Med uppdrag från regeringen och nära samarbete med Socialdepartementet kan organisationen öppna dörrar till affärsmöjligheter som enskilda företag har svårt att göra själva.

Som medlem i Swecare ingår du i det officiella Sveriges exportfrämjande arbete och får möjlighet att påverka val av länder och typ av aktiviteter och tematiska områden som bör lyftas. Du får också tillgång till vårt nätverk, våra aktiviteter både i Sverige och andra länder för att marknadsföra svensk sjukvård och svenska företag och stöd för att hjälp dig lyckas på den internationella marknaden. I år är Paketering för Export och Expo2020 i Dubai fokusområden, men vi många andra intressanta främjandeaktiviteter och seminarier på gång.

Svensk sjukvård är ett starkt varumärke i världen och vi vill hjälpa dig att dra nytta av det!

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×