Swedish Medtech

Områden
  • Nätverk

Information


Branschorganisationen för medicinteknik

Swedish Medtech är branschorganisationen för medicinteknik och har idag runt 170 medlemsföretag.

Den medicintekniska branschen är heterogen och detta återspeglar sig i den stora variation av produkter som våra medlemsföretag har. Här finns produkter inom röntgen, ortopediska implantat, stentar, minimal invasiv kirurgi, pacemakers, dialys, hjälpmedel för funktionshindrade samt förbrukningsartiklar. En del av våra medlemsföretag har egen tillverkning andra är distributörer.

Swedish Medtechs vision är att Sverige ska vara ett attraktivt land för medicintekniska företag, vilka med värdebaserade innovationer ökar patientsäkerheten och skapar en hållbar vård och omsorg.

De fokusområden vi i huvudsak arbetar med är upphandling, samhällsekonomi, innovation och tillväxt, regelverk, miljö samt samverkan vård och industri.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×