Regionala och kommunala testbäddar/miljöer inom vård och omsorg

Testbäddar/testmiljöer

Testbäddar i Sverige - Vinnova


Här listar Vinnova testbäddar i Sverige som är öppna för att testa idéer och prototyper. Listan uppdateras löpande.

Testbäddar i Sverige finansierade av Vinnova >

 

Testbed Sweden - RISE


RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner och driver över 100 testbäddar. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som via TestBedSweden.se erbjuder en sammanhållande kanal för information kring testbäddar och den nytta testbäddar kan erbjuda marknaden.

Testbed Sweden >

NIVO


NIVO (Nationellt forum för innovationsstödjare inom vård, hälsa och omsorg) är en samverkansorganisation för testbäddar inom offentliga verksamheter, kommuner och Regioner, som stödjer utvecklingen av nya produkter/tjänster som gör livet enklare, tryggare och värdigare för människor med olika vårdbehov. Organisationerna stödjer innovationer som effektiviserar och förbättrar för vård och omsorg.

Nätverket NIVO:s deltagare hjälper idébärare och företagare med stöd kring bland annat testning och verifiering av förbättringsidéer för vård och omsorg.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×