Testbäddar.

Testbädd Sverige - Vinnova


Vinnova arbetar för att stärka landskapet för testbäddar i Sverige. Syftet är att fler företag och organisationer, stora såväl som små, ska få kunskap om vilka miljöer som finns.

Testbäddar i Sverige finansierade av Vinnova >

 

Testbed Sweden - RISE


Testbäddar är en viktig del av det svenska innovationsekosystemet, och det finns hundratals testbäddar i Sverige som drivs av institut, universitet och högskolor och företag. RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner och vi driver ca 140 testbäddar och är därmed en ledande aktör. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som via TestBedSweden.se erbjuder en sammanhållande kanal för information kring testbäddar och den nytta testbäddar kan erbjuda marknaden.

Testbed Sweden >

NIVO


NIVO (Nationellt forum för innovationsstödjare inom vård, hälsa och omsorg) är en plattform för organisationer som stödjer utvecklingen av nya produkter och lösningar som gör livet enklare, tryggare och värdigare för människor med olika vårdbehov. Organisationerna stödjer innovationer som effektiviserar och förbättrar för vård och omsorg.

NIVO:s deltagare hjälper innovatörer att testa, producera och finansiera produkter. Nivo samverkar med hälsovården, kommuner, regioner/landsting samt företag och institutioner som stöttar utvecklingen av innovation.

Testbäddar och testmiljöer inom vård, hälsa och omsorg >

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×